Idei haioase de cadou: tricou Rick and Morty

Fan Rick and Morty? Este un serial popular, ce-i drept, deci te intelegem.

Si stii ce cadou ii poti oferi unui fan al serialului? Un tricou Rick and Morty cu un mesaj haios e solutia.

Rick and Morty este un serial creat original de Justin Roiland si Dan Harmon. Rick and Morty a fost descris, in termenii originali “a never-ending fart joke wrapped around a studied look into nihilism.”

Rick Sanchez de pe Pamant, dimensiunea C-137 este tatal lui Beth Smith, si bunicul lui Morty Smith si Summer Smith. Se presupune faptul ca acesta a stat departe de familie timp de cativa ani, inaintea serialului. El este cel care calatoreste des in cautare de noi aventuri prin spatiu, dimensiuni si alte planete alaturi de nepotul sau Morty.

tricou-rick-and-morty-serial-desene-animate

Acest tricou Rick and Morty a fost creat special pentru a arata legatura dintre bunic si nepot, dar si calatoria acestora in timp si spatiu.

In sezonul 3 al serialului ne este dezvaluit faptul ca Rick are 70 de ani. Acesta este portretizat ca fiind un savant nebun; acesta reuseste datorita matematicii si stiintei combinata cu nepasare, sa scape basma curata din orice situatie. Pe parcursul serialului incearca, in decursul a cateva episoade, sa recastige increderea familiei lui.

Inteligenta lui Ricktricou-negru-rick-and-morty-piece-of-shit-and-i-can-prove-it-mathematically este vazuta ca si cand ar depasi-o pe cea a fiintelor metafizice, asa cum s-a demonstrat intr-unul dintre episoade, unde il invinge pe insusi Satana. In alt episod, acesta isi dezvaluie dispretul fata de dragoste, in care sustine ca este “o reactie chimica ce obliga animalele sa se reproduca.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *