10+ Tricouri Haioase | Idei de Tricouri pe care să le porți sau să le oferi cadou

tricouri haioase tricouri cu mesaje

Ai o zi proastă și nu știi cum să-ți schimbi starea? Tocmai de asta noi îți recomandăm să porți tricouri haioase sau tricouri funny, care îți pot schimba radical o zi proastă. Fie că ești acasă, la birou sau pe stradă și cineva îți observa tricoul și răde, atunci știi că porți tricoul potrivit. Mai mult decât atat, nu poți da greș cu un tricou haios, când vine vorba de un cadou. Mai jos îți prezentăm 10 tricouri haioase pentru tine și prietenii tăi.

1. Tricou Nu sforăi, visez că sunt tractor

Doamnelor și domnișoarelor, acest tricou este cadoul perfect pentru soții, prietenii și chiar tații vostri. Cu toții știm pe cineva care sforăie indiferent de situație. Ce ați spune să faceți haz de necaz și să le oferiți un tricou funny ca acesta?

2. Tricou Bere fără alcool

Acest tricou poate stârni controverse între consumatorii de bere. Deși este un tricou haios, poate fi purtat indiferent de ocazie. Totodată prin acest tricou, cu un mesaj funny, le poți spune oamenilor exact ce gândești, când te întreabă dacă vrei să bei bere fără alcool.

3. Tricou Funny Nike Simpson

tricou-haios-cant-someone-else-just-do-it-simpsons-nike

Acest tricou poate fi oferit cadou indiferent de vârstă. Mesajul tricoului este o interpretare haioasă a brandului Nike. Dacă ai prieteni care sunt fani Nike sau Simpsons, acest tricou funny, este perfect pentru ei.

4. Tricou Nike Beer Just Drink It

tricou-negru-cu-mesaj-haios-bere-nike-just-drink-it

Berea este, probabil, cea mai iubită băutură din întreaga lume. Acest tricou este o reprezentare unică pentru băutorii de bere. Dacă ai un prieten iubitor de bere și căruia îi place brand-ul nike, acest tricou funny, este cadoul perfect pentru el.

5.Tricou Ce-ai făcut, Bobiță?

tricou-alb-cu-mesaj-haios-las-fierbinti-ce-ai-facut-bobita

Acest tricou are un mesaj cunoscut de toată țara. Tricoul este potrivit pentru oricine și poate fi purtat oricând. Deasemenea tricoul poate fi un cadou perfect pentru un fan înfocat al serialului.

6. Tricou Singurul Meu Șef/Singura mea Șefă

tricou-alb-cu-mesaj-sunt-singurul-meu-sef-dar-nici-de-mine-nu-ascult-intotdeauna
sunt-singura-mea-sefa-dar-nici-de-mine-nu-ascult-intotdeauna-negru

Cadourile pentru șefi pot fi un task greu de îndeplinit. Aceste tricouri, au un mesaj funny, nu sunt prea sofisticate și sunt și foarte simple. Daca este și genul care să facă de cele mai multe ori “pe șeful”, atunci ai găsit ceea ce căutai!

7.Tricou Motorcycle Calling

Acest tricou este perfect pentru iubitorii de motoare. Tricoul este unul care poate fi înteles 100% de motocicliști, și totodata are un mesaj funny. Îl poți oferi cadou unui motociclist înrăit sau cine știe poate e perfect și pentru tine.

8.Tricou Gaming Level Up

tricou-negru-cu-mesaj-haios-pentru-gemri-i-dont-get-older-i-level-up

Gamerii sunt o categorie specială, aceștia punând pasiune în tot ceea ce fac. Fie că ești tu un gamer, sau ai prieteni pasionați de jocurile video, acest tricou cu mesaj funny este perfect pentru voi.

9.Tricou Csf n-ai Csf

Acest tricou are un mesaj funny, folosit de toată lumea. Poate fi cadoul perfect pentru o persoană cu simțul umorului.

10.Tricou Pescari zi Proastă

Pescuitul este un hobby pe care multi oameni il au tocmai pentru ca ofera cateva momente de relaxare in mijlocul naturii. Oferă-i acest tricou haios, prietenului care iubește pescuitul.